RU  UA  EN

Апостроф

Пʼятниця, 15 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  41.00
Гастро-тур
Гастро-тур

Гастро-тур

Вивчаємо гастроіндустрію. Ресторани та кафе - частина нашого життя. Тому варто дізнатися про це більше: що пропонують нові заклади, які кухні представлені в вашому місті і як вибрати заклад для важливих подій або відпочинку на вихідних

Повна чаша: ТОП-20 найкращих ресторанів Києва преміум-сегмента

Редакція вирішила виділити топ-20 кращих ресторанів Києва серед преміум-сегменту, які ідеально підходять для ділового обіду або вечері.

Інтерв'ю з Павлом Ключником - шеф-кухарем Guramma Modern Asia

Меню ресторану з приголомшливою панорамою на Дніпро - це різноманітність азіатських страв. Про те, чому важливо дивувати гостей не тільки їжею, а й спеціальними шоу, які світові тренди в ресторанному бізнесі - про це та багато іншого в інтерв'ю з шеф-кухарем ресторану Guramma Modern Asia Павлом Ключником

23 факти про перший український стейк-хаус

23 роки тому в 1996 році був відкритий легендарний ресторан Sam`s Steak House. Американські підприємці Майкл Дон і Бені Голлані відкрили свій перший на території України ресторан, який до цього дня залишається одним з небагатьох успішних довгожителів столиці

Інтерв'ю

"Україна відкрита для бізнесу" - я дуже сміявся, коли побачив цю рекламу - Ектор Хіменес-Браво

Ми заглянули до ресторану кулінара, який отримав головний приз міжнародного конкурсу Interior Design Competition, і розпитали його власника про концепцію, труднощі ресторанного бізнесу в Україні, насичені будні та інше.

Інтерв'ю

Мені є що сказати ресторанному бізнесу Києва, України та світу - Євген Клопотенко

Кулинар-виртуоз Евгений Клопотенко, ведущий тематических программ на телевидении и победитель проекта "МастерШеф" рассказал об отношении к еде и попытках изменить культуру питания в Украине, об открытии первого ресторана в Киеве и трудностях своей многозадачной профессии.

Карпаччо з шарона і качка по-домашньому: пробуємо нове різдвяне меню в "Липському"

Щоб відзначити початок святкового сезону і порадувати своїх гостей, популярний київський ресторан "Липський" представив нове різдвяне меню. Тепер січневі вихідні можна провести з сім'єю в затишному і красивому ресторані "Липський" за кухлем глінтвейну або глечиком медового узвару за столом з різдвяними частуваннями